Ha úgy érzed, hogy szeretnél profi módon indítani egy vállalkozást / Étteremet, Bisztrót, Kávézót stb / és el szeretnéd kerülni a költséges és rengeteg munkaidővel járó beüzemelés és üzemeltetés fáradságos munkáját illetve a beruházásod  kockázatát is minimalizálnád, akkor MIÉRT NE VÁLASZTANÁD a Magyarországon már bizonyítottan sikerterméknek számító Piadina lepények forgalmazását illetve miért ne használnád ki a vállalkozásod beindításához a sokrétű üzleti tapasztalattal rendelkező CASA PIADINA nevet és a mögötte álló szaktudást, hogy egy igazán sikeres terméket kínáló vendéglátó- vagy egyéb vállalkozás tulajdonosa legyél ?

A Piadina Kft- mint a Piadina elsőszámú forgalmazója Magyarországon – segít Neked a bizonyítottan sikeres üzletmenet kialakításában és működtetésében.

Miért a Piadina

  • A Termék még sok területen újdonságnak számít a megszokott pizza-szendvics összehasonlításban
  • Több mint tíz év tapasztalatát osztjuk meg Veled – sok referenciával
  • Az általunk használt házias elkészítési eljárás – minősített receptúra – egyedülálló Magyarországon

A franchise szerződések több változatát is előkészítettük a vállalkozásod méretének és lokációjának  megfelelően.

Azonban, ami minden esetben egységes, hogy a Piadina Kft az elindulástól a partner-étterem / kávézó teljes életútján támogatást nyújt.

Helyszínkiválasztás – Berendezés / Kivitelezés -Adminisztratív tanácsadás – Munkaerő toborzás és betanítás -folyamatos utánképzés -Marketing és Értékesítési tanácsadás – Minőségellenőrzés