Party Service - Catering szolgáltatás - Vendéglátás - Látványkonyha

Állunk rendelkezésedre ha minőségi vendéglátásra vágysz, akár magánszemélyként, akár céges rendezvényekre keresel megbízható szolgáltatót.

Céges rendezvényekre

MEETINGEK, tárgyalások, továbbképzések, trainingekre  szeletkékre vágva / falatkánkként látványos tálon, melegen szállítunk a helyszínre – svédasztalos tálalásra alkalmas módon.
KITELEPÜLÉSSEL, látványsütéssel: nagyobb rendezvények, karácsonyi partyk, partner találkozók, sport napok, családi napok alakalmával tesszük feledhetetlenné az eseményeket.

Filmforgatásokra, Egyéb helyszínekre

Nagy sikerrel szolgálunk ki kitelepüléssel filmforgatásokat, foodtruck-kal vagy kisebb mobil egységgel, meleg ételt biztosítva a stáb és a színészek részére.

Fesztiválokra, Sportrendezvényekre

Foodtruck, rendezvényfaház és mozgó könnyű kiszolgálópultokon keresztül gyorsan és prémium streetfood formájában tudjuk kiszolgálni a rendezvényközönséget A zenei fesztiválok mellett, bornapok, sörfesztiválok és sportesemények nagy kedvence.

Esküvőre, családi rendezvényekre

Esküvőket, zsúrokat, családi kerti rendezvényeket, partikat, fogadásokat és gyerekzsúrokat igényes, exkluzív megjelenésű kitelepüléssel szolgálunk ki immár 10 éve.

Hidegtálak, melegtálak egyedi kívánság szerint!

KÉRJ MOST ÁRAJÁNLATOT!
Írd meg nekünk igényeidet, és személyre szabott ajánlatod elküldjük Neked!!
A Casa Piadina által Magyarországon ismertté és kedveltté tett, egyedi olasz lepényeivel és azok látványos készítésével immár több mint 10 éve varázsolja el a rendezvényszervezők és a résztvevő közönséget egyedi módon, a különleges, helyben- és látványosan készült egyedi mediterrán ételeivel. A vendégek örök kedvence!!